Blogs zonder reclame

Dit is de eerste BLOG op de eigen plek. Hyves pompte de blog zo vol met reclame dat onze eigen site er minder aantrekkelijk door werd. Je hebt dan verschillende keuzes. Je…

  • Betaalt Hyves
  • Haalt de verwijzing op je website weg
  • Start zelf een blog

Het laatste is het dus geworden. De komende tijd zal ik alle oude blog’s over zetten.

Ik snap natuurlijk wel dat Hyves wat reclame voert maar ik had een linkje op de homepage naar deze blog. Gevolg ook reclame op je homepage. Dat waren we nu net niet van plan. Een kleine verwijzing naar de makers van een programma, of hulpdingetje ok. Daar hebben ze recht op. Maar verder wil ik geen reclame.

Betekent dat, dat er geen blogs meer op Hyves worden gepaatst? Neen, maar de blogs worden in wordpress geschreven en via een rss feed belanden ze daar dan wel weer.  Dat wil zeggen, Als je dit leest op Hyves dan is het goed gegaan. Wta niet goed ging was het instellen van de feed. Geen keuze, hij ging direct updaten. Had ik net alles van Hyves in wp gezet kopieert ie het terug zodat nu alles dubbel dubbel erin staat.

Voor de nieuwsgierigen, ja het plaatje ben ik, het is een heel gedoe maar Rotoscope werkt.

Comments are closed.