De Hond lust geen brood meer

13 jan, 18:33

Vrienden, lezers

Jullie weten dat ik politiek gezien wat minder aan de zijlijn sta tegenwoordig en mij derhalve verre houd van commentaar op ons aller internetpeiler Maurice de Hond. Ik wil niet naar voren komen als een slecht verliezer, immers het aantal geprognotiseerde zetels kan niet veel verder zakken.

Vandaag mocht ik echter mijn medewerking verlenen aan een onderzoekje van zijn site peil.nl.
Bij de eerste vraag dacht ik al oei oei oei. Want onduidelijke vragen geven onduidelijke antwoorden waar je niets mee kunt.

Wat vindt u van het rapport Davids? Nou ik vind het lettertype wel mooi, dacht ik en dacht dat het niet erger kon. Maar dat had ik gedacht.
Even klikken op de foto, voor een grotere, als je het niet lezen kunt.

Wat had Balkenende moeten zeggen?
Nou ik vind dat hij niets had moeten zeggen!
Dat antwoord staat er bij, of niet soms?
:-d
Maar het wordt nog leuker.

Deze vraag wekt de onterechte indruk dat Trots stemmers Wilders stemmers zijn die niet op Wilders kunnen stemmen. Foute vraag!
Nog maar een

Zeg niet te gauw, t was een vrouw die deze vraag heeft bedacht. Tjonge alles wat wij mis kunnen doen staat er in. Zouden mannen zich nooit ergeren? O wacht eens, kijk eens goed. Nog maar een plaatje en kijk naar het aangevinkte antwoord.

Ik dacht toch echt dat het was…
Dames zitten ook graag droog, heren doe de bril omhoog. Nou moet ie weer omlaag van Maurice….

Omdat de vrouw het graag wil ,
zeiken we nu weer op de bril.

Nou dat was het wel zo’n beetje. Ach eentje dan nog tot besluit.

De meeste losers zitten blijkbaar bij Peil. nl, de mogelijkheid dat geen voornemen is mislukt ontbreekt. Nou mijn voornemen Peil.nl met een korreltje zout te nemen staat nog steeds overeind in ieder geval.
-wordt misschien vervolgd-

Comments are closed.